Lucht- en zeetransport

Zonder zorgen, zonder gedoe.

Transport over de weg, het spoor, door de lucht of over het water: Go-Cargo verzorgt het allemaal! Ook als het gaat om luchtvracht en zeevracht nemen we graag alle zorg uit handen, ongeacht uw logistieke uitdaging. Dankzij ons wereldwijde netwerk kunnen wij voor elke transportbehoefte en ieder type volume de juiste oplossing bieden.

Bij luchtvracht en zeevracht komt veel meer kijken dan alleen het transport van A naar B. Wij ontzorgen u graag in het complete logistieke proces. Denk bijvoorbeeld aan alle benodigde douanedocumenten voor import, export en doorvoer. U heeft er geen omkijken meer naar.

Of het nu gaat om een enkele pallet of meerdere containers, en of u nu kiest voor zeevracht of luchtvracht: Go-Cargo zorgt ervoor dat uw zending op tijd, veilig en volgens afspraak op de bestemming aankomt. Daarbovenop profiteert u van de meest concurrerende prijs.

LUCHTVRACHT

U wilt uw goederen van of naar een verre bestemming verzenden en het is belangrijk dat uw zending zo snel mogelijk op de bestemming aankomt. Dan biedt luchtvracht uitkomst. Van het ophalen van de zending en het transport naar de luchthaven, tot het afleveren op de gewenste eindbestemming: Go-Cargo regelt het voor u, van deur-tot-deur.

ZEEVRACHT

U wilt een grote, zware vracht of meerdere containers over een lange afstand vervoeren en u geeft de voorkeur aan zo laag mogelijke kosten; snelheid is bijzaak. Dan is zeevracht vaak de beste optie. Het verschepen van een container duurt langer dan luchttransport, maar is daarentegen wel aanzienlijk goedkoper. Container transport zonder omkijken? Wij maken het mogelijk!

GECONDITIONEERDE VRACHT

Wilt u temperatuurgevoelige goederen transporteren? Ook voor geconditioneerd transport  van lucht- en zeevracht kunt u bij ons terecht. Vraag gerust naar de mogelijkheden, ons team staat voor u klaar!

LUCHT- EN ZEETRANSPORT ZONDER ZORGEN

Luchttransport en zeetransport kennen ieder hun eigen wetten, regels en voorschriften. Dat vraagt om de nodige expertise. Go-Cargo heeft die expertise in huis. Het complete traject kunt u dan ook met een gerust gevoel aan ons overlaten. Snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan centraal in alles wat we doen. Met korte communicatielijnen, direct contact en persoonlijke aandacht maken we het verschil. Dat merkt u ook tijdens het transport van uw lucht- of zeevracht; ons team staat 24/7 voor u klaar en we houden u continu op de hoogte van de status van uw zending. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Go-Cargo: uw logistieke partner voor luchtvracht en zeevracht. Zonder zorgen, zonder gedoe.